• 210 3302 843
  • info@periodiko-euroasfalistiki.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ
    • Ταυτότητα
    • Υπηρεσίες
    • Συνδρομές
  • ΤΕΥΧΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

AXIA news

  • Home
  • Τελευταία Νέα
  • AXIA news
29 Ιανουαρίου, 2019

Μετά την απόλυση του πρώην Διευθυντή Νομικών Υπηρεσιών και νομικού συμβούλου της εταιρείας, κατά του οποίου υποβληθήκαν 2 μηνύσεις από την Εθνική Ασφαλιστική και κατά του οποίου, έχει ασκηθεί ήδη δίωξη για τα αδικήματα της κακουργηματικής απιστίας και απάτης, εμφανίζονται περιέργως κατά καιρούς ψευδή και δυσφημιστικά δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σε βάρος της Εταιρείας, για δήθεν σκάνδαλα.
Μολονότι προηγούμενοι συντάκτες, μετά την υποβολή μηνύσεως, απέσυραν τα σχετικά δυσφημιστικά δημοσιεύματα, αφού πρώτα ζήτησαν συγγνώμη, η εφημερίδα axianews και η ιστοσελίδα με το ίδιο όνομα, επιδίδονται εδώ και ένα μήνα σε επίθεση λασπολογίας κατά της Εταιρείας και της Διοίκησής της.
Κατόπιν αυτού, το Διοικητικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του έδωσε εντολή για υποβολή μηνύσεων και αγωγών κατά του διαχειριστή της εφημερίδας και της ιστοσελίδας axianews, για όσα ψευδή και συκοφαντικά κατά παράβαση κάθε έννοιας δημοσιογραφικής δεοντολογίας δημοσιεύονται σε βάρος της Εταιρείας και της Διοίκησής της.

Share

Related posts

16 Φεβρουαρίου, 2026

ΠΣΑΣ: Πρόσκληση στη κοπή της Βασιλόπιτας


Περισσότερα
16 Φεβρουαρίου, 2026

ΕΑΔΕ: Νέο ΔΣ με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Ρούσση


Περισσότερα
14 Φεβρουαρίου, 2026

Κορυφαίες επιδόσεις και σημαντικές διακρίσεις στα Αμοιβαία Κεφάλαια για την Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ. το 2025


Περισσότερα
© 2020 Euroasfalistiki. All Rights Reserved.