Υγείας

Eurolife ERB: Νέα προγράμματα Premium Νοσοκομειακά με υψηλό εκπιπτόμενο ποσό

Σε ενίσχυση της προϊοντικής γκάμας Premium Νοσοκομειακών προγραμμάτων προχωρά η Eurolife ERB, με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους εργαζόμενους που καλύπτονται από ένα ομαδικό πρόγραμμα ζωής & υγείας μέσω τους εργοδότη τους, να το συμπληρώσουν με ένα προσιτό, ατομικό πρόγραμμα, με δυνατότητα μετάπτωσης σε πρόγραμμα Premium Economy με χαμηλότερο εκπιπτόμενο ποσό χωρίς εκ νέου έλεγχο ασφαλισιμότητας.

Περισσότερα...

Συνάντηση της EURAPCO για την Υγεία στην INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN φιλοξένησε, στις 18-20 Σεπτεμβρίου στα κεντρικά γραφεία της στην Αθήνα, την τριήμερη, 3η εντός του 2019 Συνάντηση της EURAPCO για την Υγεία.

Περισσότερα...

Υγεία OPTIMUM: Ο πολυτιμότερος σύμμαχος Υγείας από την INTERLIFE

optimum

Ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Νοσοκομειακής Περίθαλψης, το Υγεία OPTIMUM, δημιούργησε η INTERLIFE Ασφαλιστική με γνώμονα τις ανάγκες των ασφαλιζομένων για αναβαθμισμένες και ουσιαστικές παροχές. |Το νέο Πρόγραμμα εξασφαλίζει πλήρη Νοσοκομειακή Περίθαλψη σε περίπτωση Ασθένειας ή Ατυχήματος καλύπτοντας τα έξοδα νοσηλείας έως 500.000€ ετησίως στα συμβεβλημένα Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα, ενώ ο ασφαλιζόμενος διατηρεί και το δικαίωμα να επιλέξει το Νοσοκομείο που επιθυμεί για τη νοσηλεία του.
Ο ασφαλιζόμενος κατά τη νοσηλεία του εξασφαλίζει το κόστος δωματίου και τροφής, παραμονής σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ή Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, Αποκλειστικής Νοσοκόμας,  Χρήσης Χειρουργείου και Νάρκωσης, Υγειονομικού Υλικού, Φαρμάκων, Μικροβιολογικών Αναλύσεων, Ιατρικών και Απεικονιστικών Εξετάσεων, τις αμοιβές Χειρουργών, Αναισθησιολόγων και Θεραπόντων Ιατρών κ.α.
Το Υγεία OPTIMUM καλύπτει το σύνολο των εξόδων και για Επεμβάσεις χωρίς διανυκτέρευση, Χημειοθεραπείες, Ακτινοβολίες και Ραδιοθεραπείες, Προληπτική Μαστεκτομή και Αποκατάσταση Μαστών, Ρομποτική Χειρουργική, Συγγενείς Παθήσεις, Έξοδα Επείγοντος ή Έκτακτου Περιστατικού, Έξοδα Πριν και Μετά τη Νοσηλεία και Επείγουσα Υγειονομική Μεταφορά.
Επιπλέον, στις παροχές του Προγράμματος Υγεία OPTIMUM συμπεριλαμβάνεται  Νοσοκομειακό Επίδομα, Χειρουργικό Επίδομα, Επίδομα Μητρότητας, Επίδομα Καλής Χρήσης και Απαλλαγή Καταβολής Ασφαλίστρων λόγω αιφνίδιας Απώλειας Εργασίας ή διακοπής Επαγγελματικής Δραστηριότητας.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, το Πρόγραμμα διαθέτει 24ωρο Ιατρικό Συντονιστικό Κέντρο 365 ημέρες τον χρόνο, ενώ το τηλέφωνό του αναγράφεται στην κάρτα MyHealthCard που συνοδεύει το συμβόλαιο.

Περισσότερες πληροφορίες: www.interlife-programs.gr/ygeiaoptimum

Περισσότερα...

Πρωτοποριακή ασφάλιση νοσηλείας μόνο από ατύχημα, με το «bewell» από την INTERAMERICAN

interamerican

Με το νέο Σύστημα Υγείας «bewell», η INTERAMERICAN προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα ειδικότερων ασφαλιστικών επιλογών προσιτού κόστους, αποσπασματικά και με εξατομικευμένη προσέγγιση. Χαρακτηριστική είναι η κάλυψη νοσηλείας μόνο από ατύχημα, που περιλαμβάνεται στους έξι τομείς ανάπτυξης του Συστήματος, η οποία παρέχεται και αποκλειστικά, χωρίς συνδυασμούς. Οι άλλοι πέντε στη σύνθεση του «bewell» είναι: ιατροί και διαγνωστικές εξετάσεις, επείγοντα περιστατικά, επιδόματα υγείας, νοσηλεία από ασθένεια και ατύχημα, φάρμακα. Ειδικότερα η ασφάλιση νοσηλείας μόνο από ατύχημα είναι το πρώτο σχετικό πρόγραμμα κάλυψης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, το οποίο απευθύνεται σε άτομα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως ηλικιακά -παιδιά και νέους έως 30 ετών που εκτίθενται περισσότερο σε κινδύνους ατυχήματος, καθώς και ενηλίκους που ασκούν επικίνδυνα τεχνικά επαγγέλματα ή έχουν επιβαρυμένη υγεία και δεν είναι ασφαλίσιμοι πλήρως και για ασθένεια.
Η νοσηλεία μόνο από ατύχημα ασφαλίζεται από την INTERAMERICAN με ανώτατο όριο τις 20.000 ευρώ, στο πλήρες δίκτυο των νοσοκομείων του Συστήματος Υγείας «bewell» (για νοσηλεία σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της Ελλάδος, στο εξωτερικό, στα μη συνεργαζόμενα με την εταιρεία ιδιωτικά νοσοκομεία και βέβαια, στα 32 συνεργαζόμενα). Η συγκεκριμένη ασφάλιση περιλαμβάνει και Άμεση Ιατρική Βοήθεια INTERAMERICAN (υγειονομική διακομιδή και συμβουλευτική), καθώς και διαχείριση επειγόντων περιστατικών. Ακόμη, παρέχονται επιπλέον καλύψεις, όπως ημερήσιο επίδομα για νοσηλεία χωρίς ή με χειρουργική επέμβαση, σε περίπτωση μη υποβολής εξόδων για αποζημίωση νοσηλείας σε δημόσιο νοσοκομείο, για αποκλειστική νοσοκόμο έως και επί 30 ημέρες ανά νοσηλεία, ημερήσιο επίδομα σε κέντρο αποκατάστασης στην Ελλάδα έως και επί 90 ημέρες, κάλυψη εξόδων μετά από νοσηλεία με χειρουργική επέμβαση και για νοσηλευτικές υπηρεσίες στο σπίτι για ορισμένο χρόνο και όριο ποσού, ενώ παρέχεται και δυνατότητα επισκέψεων σε χειρουργούς του δικτύου υγείας INTERAMERICAN για δεύτερη γνώμη. Το ασφάλιστρο για νοσηλεία μόνο από ατύχημα για μια οικογένεια νέου ζεύγους 35-40 ετών με παιδί 5 ετών, ενδεικτικά, είναι μόλις 17,9 ευρώ μηνιαίως.
Το καινοτόμο Σύστημα Υγείας «bewell» προβλέπει ασφαλιστική κάλυψη ατυχήματος και σε πιο σύνθετη ασφάλιση για νοσηλεία, που περιλαμβάνει και ασθένεια. Η κάλυψη αυτή παρέχεται 100% και υπό την προϋπόθεση της χρήσης και άλλου ασφαλιστικού φορέα, δημοσίου ή ιδιωτικού. Σε κάθε περίπτωση, το «bewell» χαρακτηρίζεται από την απεριόριστη ευελιξία ασφάλισης που παρέχει. Το Σύστημα, στη βάση του τρίπτυχου «ελεγχόμενο κόστος υγείας - παροχή ποιοτικών υπηρεσιών - υποστήριξη υγιεινού τρόπου ζωής», διευρύνει τις επιλογές για την ασφάλιση υγείας προσφέροντας δυνατότητα εκατοντάδων συνδυασμών, προσαρμογής των καλύψεων σε οποιαδήποτε στιγμή στις εξελισσόμενες ανάγκες αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη, σε κάθε ηλικιακή φάση, καθώς και διαφορετικής κάλυψης των μελών μιας οικογένειας στο ίδιο συμβόλαιο.
Σχετικά με τα ατυχήματα, επισημαίνονται οι υψηλοί δείκτες στη χώρα μας, τόσο στις παιδικές ηλικίες όσο και σε ηλικιωμένους -με σημαντικό κίνδυνο ατυχημάτων και μέσα στο σπίτι- ενώ μεγάλος είναι και ο αριθμός των θυμάτων από τροχαία ατυχήματα. Μόνο από τα γνωστοποιηθέντα στοιχεία στην Επιθεώρηση Εργασίας και ειδικότερα για τα ατυχήματα σε οικονομικές δραστηριότητες - εργασία, διαπιστώνεται συνεχής αυξητική τάση των ατυχημάτων, με 8,7% αύξηση και κατά την περίοδο 2016-2017. Η ηλικιακή ομάδα που παρουσιάζει τον υψηλότερο δείκτη αύξησης είναι αυτή των 15-24 ετών. Εξάλλου, ο υψηλός κίνδυνος των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας υπογραμμίζεται από τους καταγεγραμμένους 12.774 τραυματίες κατά το 2017 (στοιχεία Ελληνικής Αστυνομίας), που κατά πλειονότητα έχουν νοσηλευθεί.

Περισσότερα...

 

Share This Page