ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Untitled 5Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα μία εισβολή που επιχειρείται στο χώρο της Ιδιωτικής ασφάλισης με ιδιαίτερη ανησυχία, διαβλέποντας τις  απρόβλεπτες προεκτάσεις που κατά την γνώμη μας θα έχει.
Η COSMOTE, μέσω της θυγατρικής που δημιούργησε, της COSMOTE INSURANCE, παρέχει ασφαλίσεις απευθυνόμενες στους συνδρομητές της, ως πάροχος υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και μάλιστα από δεσπόζουσα θέση, καθώς οι συνδρομητές της είναι όλοι και ασφαλισμένοι μας.
Γνωρίζουμε ότι αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά της, εφόσον έχει εξασφαλίσει άδεια Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, και ότι αποτελεί και αναφαίρετο δικαίωμα των Ασφαλιστικών Εταιρειών που συνέπραξαν ήδη μαζί της.
Όμως θεωρούμε  αντιδεοντολογική αυτή την  συμπεριφορά τους απέναντι στα παραδοσιακά  Δίκτυα και πολιτική έλλειψης σεβασμού και αναγνώρισης της προσφοράς τους στην δημιουργία των οικονομικών τους μεγεθών.
Μία αγορά για να λειτουργεί σωστά θέλει αρχές και αξίες.
Αναφαίρετο επομένως δικαίωμα και κάθε Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, όλων μας, είναι να αμυνθούμε απέναντι σε αυτές τις πρακτικές, αποσύροντας  τις τηλεφωνικές μας συνδέσεις από την COSMOTE, που επιχειρεί να αποσπάσει μέσω της θυγατρικής της τα πελατολόγια όλων μας, εκμεταλλευόμενη την δεσπόζουσα θέση της, καθώς κατέχει τα τηλέφωνα και πλήθος άλλων στοιχείων δικών μας και των ασφαλισμένων μας, τα οποία δεν έλαβε βεβαίως για να επιχειρήσει ασφαλιστικές εργασίες.
Είναι καιρός να δείξουμε τη δύναμή μας.
Υπάρχουν και άλλοι πάροχοι τηλεφωνικών υπηρεσιών.
Μην μένουμε  αδρανείς. Ας ξεκινήσουμε σήμερα μία μαζική αντίδραση αποσύροντας τις συνδέσεις μας.
Είμαστε πελάτες της και δεν μας σέβεται.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΕΑΕ

 
 

Share This Post