Ενίσχυση συνεργασίας της Allianz Ελλάδος και του Σ.Ε.Μ.Α.

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων(Σ.Ε.Μ.Α.) διοργάνωσε η Allianz Ελλάδος στις 23 Ιανουαρίου στο Skyfall Bar, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας των δύο οργανισμών.
Στον χαιρετισμό της, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος, κ. Φιλίππα Μιχάλη, ευχαρίστησε τα μέλη του Σ.Ε.Μ.Α. για την προσέλευσή τους και τόνισε ότι «Εμείς στην Allianz Ελλάδος, έχουμε στοχεύσει το 2020, να δώσουμε τη δύναμη και την αξία στα μέλη του Σ.Ε.Μ.Α. που γνωρίζουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε και που η αγορά χρειάζεται».

Από αριστερά: Κωστής Αλφιέρης-CEO Athens Insurance Brokers, Φιλίππα Μιχάλη-CEO Allianz Ελλάδος, Γιώργος Ζαφειρίου-CEO & Partner Comergon Risk Managers Insurance Brokers, Στέφανος Μαλαχιάς-Εμπορικός Διευθυντής Allianz Ελλάδος

Εμβαθύνοντας περισσότερο και αναλύοντας το στρατηγικό πλάνο της εταιρείας, ο Εμπορικός Διευθυντής της Allianz Ελλάδος, κ. Στέφανος Μαλαχιάς, αναφέρθηκε στον στόχο της εταιρείας να αυξήσει το μερίδιο αγοράς στους εμπορικούς και βιομηχανικούς κινδύνους καθώς και στο πόσο σημαντική για την επίτευξη του στόχου είναι η συνεργασία με τον Σ.Ε.Μ.Α. που αντιπροσωπεύει μεγάλο μέρος των εργασιών αυτών. Όπως o ίδιος ανέφερε: «Έχουμε αναπτύξει ένα πολύ καλά δομημένο πλάνο για την επίτευξη του στόχου μας: Αξιοποιούμε την τεχνογνωσία του Ομίλου Allianz, αλλάζουμε την οργανωτική μας δομή, βελτιώνουμε την εξυπηρέτηση, σας προσφέρουμε τα εργαλεία που χρειάζεστε για τη δική σας αλλά και τη δική μας ανάπτυξη. Με αυτές τις ενέργειες καταφέραμε να κλείσουμε το 2019 με οργανική ανάπτυξη μεγαλύτερη του 25% στους εμπορικούς και βιομηχανικούς κινδύνους».

Από αριστερά: Γιώργος Ζαφειρίου-CEO & Partner Comergon Risk Managers Insurance Brokers, Φιλίππα Μιχάλη-CEO Allianz Ελλάδος, Αλίκη Βιτάλη-Legal Representative MG Insurance Strategy, Μιχάλης Τζωρτζωρής-CEO AMT Insurance Brokers, Κωστής Αλφιέρης-CEO Athens Insurance Brokers, Βασιλική Δράκου-Γενική Διευθύντρια Δράκου Μεσίτες Ασφαλίσεων

Τέλος, τη σκυτάλη πήρε ο κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής, Πρόεδρος του Σ.Ε.Μ.Α. ο οποίος ευχαρίστησε την Allianz Ελλάδος για την πρωτοβουλία και την ωραία ιδέα της διοργάνωσης της βραδιάς και απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ανέφερε: «Μοιραζόμαστε κοινό όραμα, να συμβάλλουμε όλοι μας να αποκτήσει η ασφαλιστική αγορά μέγεθος και ποιότητα. Για το νέο έτος έχω 3 ευχές: Αρχικά να διοργανώνουμε μαζί συχνές συναντήσεις, να έχουμε θετικά αποτελέσματα και τέλος να είστε κοντά μας στα νέα πράγματα που θα παρουσιάσουμε το 2020».
Στη συνέχεια της εκδήλωσης τα στελέχη της Allianz Ελλάδος είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τα μέλη του Σ.Ε.Μ.Α. και να συζητήσουν για την ενίσχυση της συνεργασίας τους, σ’ ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.

Από αριστερά: Στέφανος Μαλαχιάς-Εμπορικός Διευθυντής Allianz Ελλάδος, Δώρα Κάππα-Chief Underwriting Officer Allianz Ελλάδος, Βαγγέλης Δελινιώτης-Group Insurance Manager Allianz Ελλάδος,  Γιώργος Καραβίας-CEO Karavias Underwriting Agency, Αλέξης Βακάλης-CEO Primary Link
 
 

Share This Post