Η MEGA γιόρτασε τα 30 της χρόνια με μια μεγαλοπρεπή εκδήλωση

Με μια μεγαλοπρεπή και ταυτόχρονα συγκινητική εκδήλωση παρουσία των ιδρυτών, εκπρόσωπων των ασφαλιστικών εταιρειών, συνεργατών και στελεχών η MEGA, νούμερο 1 εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, γιόρτασε τα 30 χρόνια λειτουργίας της την Παρασκευή 5 Απριλίου στην Αθήνα.

Η επετειακή βραδιά επεφύλαξε πολλές εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους από την προσέλευση τους όπου φωτογραφήθηκαν σε ειδικά τοποθετημένο Photo Booth σε διασκεδαστικές πόζες, αποτυπώνοντας την στιγμή με κεντρικό μήνυμα “MEGA 30th anniversary”.

Στην έναρξη της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από ένα video την ιστορική διαδρομή της εταιρείας παρακολουθώντας τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές από την πορεία της MEGA στο χρόνο.

Ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA BROKERS

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 700 άτομα, οι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν τον κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου ως Πρόεδρο και τον κ. Τάσο Χατζηθεοδοσίου ως Γενικό Διευθυντή, να αναδεικνύουν τις υψηλές αξίες, τον επαγγελματισμό, την προσήλωση στο στόχο, τη μέριμνα για γνώση, ως αναλλοίωτα στοιχεία συνδεδεμένα με την εταιρεία, από την εκκίνησή της έως σήμερα. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν στην ομιλία του κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου, η ιστορική προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή, την οποία αφηγήθηκε ο ίδιος, ευχαριστώντας «όλους όσους στάθηκαν δίπλα του στη μεγάλη αυτή πορεία», ενώ εστίασε αποστέλλοντας μήνυμα ότι «όταν αγαπάς κάτι τότε το κάνεις με επιτυχία», αιτιολογώντας έτσι γιατί θα συνεχίσει, χωρίς όρια και τέλος τη μεγάλη αυτή διαδρομή.

Ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής της MEGA BROKERS

Στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου απέδωσε προσωπική τιμή και έδωσε ενδεικτικό αναμνηστικό, για τη συμβολή τους στην πορεία του, στον κ. Γιώργο Κώτσαλο, στον κ. Δημήτρη Ζορμπά ενώ εξήρε την NN και τον αείμνηστο Μανώλη Ανδρόνικο για το ρόλο που είχαν στην εξέλιξή του, και παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στη Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρείας κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου.

Ο κ. Γ.Χατζηθεοδοσίου με τον κ. Γ. Κώτσαλο

 

Ο κ. Γ.Χατζηθεοδοσίου με τον κ. Δ. Ζορμπά

Ο κ. Γ.Χατζηθεοδοσίου με την κ. Μ.Πολιτοπούλου

Οι συνεργάτες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, τιμήθηκαν δημοσίως με την αναγνώριση του ρόλου τους στην πορεία της εταιρείας, έλαβαν τη διαβεβαίωση του κ. Τάσου Χατζηθεοδοσίου ότι η εταιρεία «κρατά την προσωπική επαφή με τους ανθρώπους της με ανανεωμένο όραμα, αισιοδοξία, εμπιστοσύνη στους συνεργάτες και τη βεβαιότητα για ένα ακόμη πιο δημιουργικό μέλλον, με καινοτόμα σχέδια, νέες προοπτικές, σημαντικά «εργαλεία» και παροχές για την εξέλιξη τους».

Η κορύφωση της βραδιάς ήρθε τη στιγμή που η Διοίκηση και τα στελέχη της MEGA βράβευσαν συνολικά 35 συνεργάτες για τα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματά τους το 2018, ενώ η ανακοίνωση του Νέου Διαγωνισμού Πωλήσεων στο μαγευτικό Μπαλί ενθουσίασε το κοινό.

Η εκδήλωση έκλεισε με κεντρικό μήνυμα από την παρουσιάστρια της βραδιάς δημοσιογράφο, Μπάγια Αντωνοπούλου «δε φαντάζεστε πόσα μακριά θα φτάσουμε μαζί» και την υπόσχεση τα 30 χρόνια MEGA να είναι μόνο η αρχή και το ταξίδι να είναι εξίσου συναρπαστικό στην συνέχεια που ακολουθεί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Χ.Κάτσιος (CEO Groupama), Κ.Σεμερτζόγλου (Εμπορικός Δ/ντής Groupama), Χ.Σαρδέλης (Γ.Γ. ΕΑΕΕ & Πρόεδρος Εθνικής Ασφαλιστικής), Η.Δασκαλόπουλος (Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντής Εθνικής Ασφαλιστικής), Δ.Ζορμπάς (Δ/νων Σύμβουλος & Γενικός Δ/ντης Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής), Ι.Καντώρος (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Interamerican), A.Ηλιακόπουλος (Γενικός Δ/ντής Πωλήσεων & Marketing Interamerican), Α. Παπαδόπουλος (Head of Operations & Systems AIG), Σ.Μαράκη (Head of Distribution AIG), Θ.Κοκκαλάς (CEO ERGO), Ευστ.Τσαούσης (Δ/ντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών ERGO), Ν.Χουλιάρας (Δ/ντής Πωλήσεων EUROLIFE ERB), Κ.Σάιας (Διευθύνων Σύμβουλος INTERASCO), Ν.Γιαννιού (Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing INTERASCO), Ν.Μακρόπουλος ( Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ), Μ.Μήτρος (Εμπορικός Δ/ντής PRIME), Γ.Παρισάκης (Διευθυντής Πωλήσεων ΜΙΝΕΤΤΑ), Τ.Μπαρδής (Επιθεωρητής Πωλήσεων ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ), Α.Ράπτης (Δ/ντής Πωλήσεων ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ), Π.Κολώνιας (Δ/ντής Ανάπτυξης ΓΕΝΚΑ – ΔΥΝΑΜΙΣ), Γ.Σουρλής (Γενικός ΔΙευθυντής ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ), Γ.Κώτσαλος (Ιδρυτής & Επίτιμος Πρόεδρος RESOLUTE), Γ.Καββαθάς (Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ), Μ.Πολιτοπούλου (Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνουσα Σύμβουλος NN HELLAS), Μ.Σωτηράκος (Deputy Managing Director & Chief Sales Officer NN HELLAS), Μ.Στεφανοπούλου (Deputy General Manager CARGLASS), Μ.Τζωρτζωρής (Πρόεδρος ΣΕΜΑ) και Ι.Τοζακίδης (Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ).

 
 

Share This Post